Η Κολομβία θέλει να αναστείλει τον διαιτητή αφού έχασε από τη Βραζιλία

0 44

Η Κολομβιανή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FCF) ζήτησε από τους διοργανωτές της Copa America να αναστείλουν τον διαιτητή από τους ήττα 2-1 από την Brésil, ισχυριζόμενος ότι έχασε το αποτέλεσμα με το να μην σταματήσει το παιχνίδι όταν η μπάλα τον χτύπησε πριν από ένα γκολ.

Ο Nestor Pitana, ο Αργεντινός που ήταν διαιτητής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αναστάτωσε το παιχνίδι όταν η μπάλα αναπήδησε έξω ΚολομβίαΤο κουτί και η Βραζιλία συνέχισε να περνά Roberto Firmino στο κεφάλι σε έναν ισοσταθμιστή.

- Η Βραζιλία σημείωσε αργά την επική νίκη της Copa America έναντι της Κολομβίας
- Πρόγραμμα Copa America και πρόγραμμα αγώνων

Το τρίψιμο του αλατιού στο τραύμα, οι μεγάλες διαμαρτυρίες από παίκτες της Κολομβίας οδήγησαν σε επιπλέον 10 λεπτά εκτός λειτουργίας με την γηπεδούχος να κερδίσει ένα γκολ στο 100ο λεπτό.

Η Κολομβία πήρε το προβάδισμα μετά από 10 λεπτά Luis Diaz.

"Ακόμα και το VAR [Video Assistant Referee] είπε στον διαιτητή ότι το πέρασμα του βραζιλιάνου παίκτη που αναπήδησε από τον διαιτητή πήγαινε σε έναν Κολομβιανό παίκτη," η κολομβιανή ομοσπονδία υπέβαλε καταγγελία. Προέτρεψε τη Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής CONMEBOL να αναστείλει τους αξιωματούχους του αγώνα.

Η CONMEBOL έκανε το ασυνήθιστο βήμα της δημοσιοποίησης των συνομιλιών μεταξύ των αξιωματούχων της Pitana και της VAR την Πέμπτη.

Η οργάνωση είπε ότι το περιστατικό "δεν οδήγησε σε πολλά υποσχόμενη επίθεση" και ως εκ τούτου το παιχνίδι δεν έπρεπε να είχε σταματήσει.

Παρόλο που έχασε, η Κολομβία προκρίθηκε στα οκτώ τελευταία τουρνουά, μαζί με τη Βραζιλία.

Το Copa America συγκεντρώνει 10 ομάδες της Νότιας Αμερικής και τελειώνει στις 10 Ιουλίου με τον τελικό στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά (στα Αγγλικά) στη διεύθυνση http://espn.com/soccer/copa-america/story/4419323/copa-america-colombia-want-referee-suspended-for-touching-ball-prior-to -brazil -στόχος

Σχολιάστε